1. Opmaak prijsofferte

  Elke samenwerking start met heldere en duidelijke afspraken. Op basis van de ontwerpplannen werken wij graag een gedetailleerde prijsofferte uit. Daarbij luisteren we graag naar eventuele bijkomende verwachtingen en wensen op vlak van timing en levering.

  Wij werken uitermate flexibel, waardoor we ons steeds kunnen aanpassen aan de timing en het verloop van het bouwproces.

 2. Projectbespreking en opmaak uitvoeringsplannen

  Wanneer onze prijsofferte aan de verwachtingen voldoet, gaat onze in-house studiedienst aan de slag.

  Indien nodig organiseren we een projectbespreking waarbij we alle facetten van de opdracht grondig bespreken, waaronder ook het hijsvermogen van de aannemer op de werf.

  Vervolgens werken we voor elk betonelement de vereiste technische uitvoeringsplannen uit. Deze vormen de basis voor het vervaardigen of aanpassen van de vereiste betonmallen.

  Onze voorbereiding van de elementen gebeurt volledig in een 3D-omgeving. Indien gewenst leveren wij een IFC-model aan. Dit kan gebruikt worden in het BIM-model van de werf om conflicten en fouten tot een minimum te beperken. Traphal

  Aanvullend werken we een wapeningsvoorstel uit dat we voorleggen aan uw studiebureau en/of stabiliteitsingenieur.

  Bij het uitwerken van de uitvoeringsplannen houden we niet alleen rekening met de gewenste vormgeving en maatvoering, maar denken we ook al technisch na over een vlotte, veilige en feilloze montage en bevestiging op de werf.

  Op alle vlakken denken we vanuit onze expertise mee met onze opdrachtgever. Zo leveren we niet alleen just-in-time de gewenste prefab betonelementen, we streven naar een maximale toegevoegde waarde.

 3. Productie in optimale omstandigheden

  Eén van de grote voordelen van prefab beton is de productie in ideale omstandigheden. Dit leidt allereerst tot een maximale kwaliteitsgarantie op vlak van vormgeving, maatvoering en verfijnde afwerking. Daarnaast voorkomt het gebruik van prefab betonelementen tijdverlies door slechte weersomstandigheden.

  Voor elke opdracht werken onze technische tekenaars, bekisters, voorbereiders en afwerkers nauw samen. Wij beschikken in onze thuisbasis in Balen over een in-house studiedienst en volledig uitgeruste werkplaatsen van meer dan 2.500 m². Zo werken we in het gebouw met eigen laadbruggen. Deze hebben een maximaal hijsvermogen van 16 ton.

  Voor de fabricatie van onze betontrappen investeerden we in een kantelbare trappenmal. Daarnaast beschikken we over een uitgebreide waaier van modulaire metalen mallen. Wanneer deze niet voldoen voor het gewenste maatwerk, vervaardigen onze bekisters de vereiste houten betonmallen.

 4. Just-in-time levering op de werf

  In de bouwsector is timing van essentieel belang. Dit vereist van elke bouwpartner een maximale flexibiliteit. Onze volledige bedrijfsorganisatie is gericht op stiptheid en flexibiliteit, mét behoud van de beoogde kwaliteit.

  Wij schakelen ons uiterst flexibel in het bouwproces in en leveren de gewenste bouwelementen just-in-time af op de werf. Om dit te realiseren, investeren we veel tijd en energie in een open communicatie met onze opdrachtgevers.

  Daarbij denken we steeds maximaal met het project mee. We geven graag proactief suggesties die een meerwaarde opleveren voor het project op technisch vlak of die de beoogde timing faciliteren.

  Wij werken voor correcte leveringen samen met een vaste gespecialiseerde transporteur. Uiteraard kan u ook een eigen transportdienst regelen vanuit onze werkplaatsen.

 5. Naservice wanneer vereist

  Wij leveren de betonelementen steeds piekfijn en onbeschadigd af op de werf. Uiteraard kan het steeds gebeuren dat er bij de montage en bevestiging een beschadiging optreedt.

  In dat geval kan u beroep doen op onze dienst naservice. Wij komen ter plaatse en zorgen voor de nodige herstellingen.